Cre8Cre8

Du arbejder med forskellige fagligheder indenfor tegning, grafisk design, mode, arkitektur, design, og meget mereFrisæt kreativiteten

På den åbne kreative linie Cre8 kan du undersøge om det kreative felt er noget for dig. Du har mulighed for, sammen med din underviser, at tilrettelægge et forløb, der indeholder de ting du er interesseret i.

På Cre8 er der en god blanding af individuelle og fælles forløb og opgaver. 

På Cre8 er der meget forskel på hvor lang tid man deltager. Nogle er med i mange måneder, nogle kun i få uger, men fælles for alle er at du selv i høj grad bestemmer farten. 

Du vil i noget omfang skulle fremlægge din produktion og vil helt sikkert opdage at det er både lærerigt og udviklende dels at vise andre hvad man har lavet, dels at se hvad de har lavet.
Der er ikke noget skønnere end at blive spurgt om, hvordan man har fået den finish, den streg, det udtryk frem i sit værk af sine medstuderende.

På Cre8 bliver du taget alvorligt og du har mulighed for at flytte dig ganske meget både fagligt og personligt. 

Målet er at blive afklaret, både fagligt i forhold til det kreative felt, men også personligt i forhold til hvad det kræver for dig at blive klar til job eller studie.

Du må gerne være usikker og i tvivl, men aldrig ligeglad!
Til gengæld kan du opleve at det er frisættende at blive dygtig til noget.

Kursusperiode efteråret 2014

Løbende opstart fra den 4. august

Tilmelding
Tilmeld dig elektronisk eller kontakt kursusadministrationen på telefon 86 15 96 99, Email: th@kompetencehuset.com

Underviser på Cre8


Nis peter Nissen
Underviser i foto, video og visuel kommunikation
Email: npn@kompetencehuset.com