IT Tech

Med et forløb på IT Tech kan du forberede dig på ordinær uddannelse inden for kontor, netværksadministration og IT-support

På IT Tech kan du fordybe dig i computerteknologiens fagfelt, både som Pc bruger, og som den der vedligeholder teknologien, bygger computer og netværk. 

Job- og uddannelsesafklaring
Ved siden af det faglige spor er der også et spor der handler om den individuelle afklaring af fremtidige job- og uddannelsesmuligheder.

IT på brugerniveau
Du kan opnå grundlæggende færdigheder på brugerniveau eller blive superbruger inden for kontor programmer (Microsoft Office 2007 / 2010), Internet, E-mail og styresystemet (MS Windows).
Du kan lære at forstå begreber inden for IT verdenen, f.eks. hvad er RAM? Hvor hurtigt arbejder processoren? Hvad er et netværk?

Byg en computer
Du skiller og samler computeren og lærer hvordan computeren er opbygget. Du får indsigt i de enkelte hardware dele, du lærer fejlfinding og bliver i stand til at optimere computerens ydelse. Undervejs i forløbet har du muligheden for at bygge din egen monster-maskine.

Netværk-, serveradministration og IT-support
Du kan også arbejde med IT-drift og lære at opsætte og vedligeholde et PC-netværk med servere. Du arbejder med avancerede netværksteknologier, hvor du lærer at opbygge et PC-netværk med f.eks. filserver, exchange-servere og webservere. Du kan arbejde med Microsofts Server teknologier eller Open Source.

Du lærer endvidere at arbejde med firewall, virusbeskyttelse og backup. Kort og godt - alt det som IT-supporteren skal kunne levere ude i virksomheden.

Workshop
Undervejs i dit kursusforløb vil du have mulighed for at deltage i workshops med skiftende temaer i relation til kursets indhold. Det kan f.eks. være Google Apps, Google site, sociale netværk på internettet.


Kursusperiode

Løbende optag

Tilmelding
Tilmeld dig elektronisk eller ring til kursusadministrationen på telefon 86 15 96 99.

Undervisere på IT-Tech

Gert Liengaard

Gert Liengaard
Underviser IT-netværk og administration
Email: gl@kompetencehuset.com
Else Abrahamsen

Else Abrahamsen
Underviser PC-kørekort
Email: ela@kompetencehuset.com