Det Pædagogiske Springbræt

Drømmer du om at arbejde med mennesker, så er Det Pædagogiske Springbræt et godt sted at starte

På Springbrættet tager vi udgangspunkt i dig og dine holdkammeraters ønsker til fremtidig uddannelse eller et fremtidigt job.

Vores fælles udgangspunkt er, at alle der starter på holdet, har en drøm om på et tidspunkt at komme til at arbejde med mennesker.

Det kan være børn, unge, voksne, handicappede, syge eller måske er du bare nysgerrig på at lære mere om dig selv i samspillet med andre.

Vi arbejder os undersøgende igennem stoffet, og løbende tilpasses det faglige indhold deltagernes ønsker og muligheder.

Undervisningen er levende og varierer i form og indhold. Den ene uge kan der være mange oplæg fra underviseren, den næste er det måske dig der står for undervisningen.

Andre uger kan det være vi glemmer, at vi går i skole, og i stedet arbejder med et projekt. Det kunne være at skabe en dag fyldt med oplevelser for en børnehave, arrangere fest og ballade for hele skolen, eller noget helt tredje…

Vi udvikler løbende planerne for hvad der skal ske, det giver dig stor mulighed for at være medbestemmende om, hvilke temaer og emner der tages op. Samtidigt sikrer det at vi også har mulighed for at beskæftige os med de mest aktuelle emner.

Kom her og tag springet!

Kursusperiode

Et forløb har typisk en varighed på 13 - 21 uger, og du kan starte hver mandag.

Er du ledig skal du forbi Jobcenter Aarhus og få godkendt din kursusplan.

Er du mellem 18 - 30 år kan du få dit kursusforløb delvist finasieret via folkeoplysningsområdet.