Værkstedet er åbent mandag fra kl. 13.00-16.00
Første gang 9. januar 2023

Vil du sy og upcycle gamle tekstiler

Genbrugslaboratoriet er et syværksted for dig,  som vil lære at sy og genanvende gamle tekstiler til nye produkter. Værkstedet har også til formål at skabe et fagligt fællesskab omkring reuse og upcycling. Du kan komme som nybegynder og ekspert. 

Til værkstedet er tilknyttet en erfaren syersker, som kan hjælpe og vejlede dig i din arbejdsproces. 

Vi tilstræber at indsamle kasserede tekstiler fra genbrugsbutikker og lokale virksomheder, så der altid er nogle materialer at arbejde med. Har du en særlig idé du vil forfølge, må du gerne medbringe egne materialer.  

I værkstedet har vi symaskiner, overlocker, sakse mm. Du kan også tage dit eget værktøj med, så du bliver fortrolig med det, du allerede har derhjemme. 

Værkstedet er åbent hver mandag fra kl. 13.00-16.00.

Sådan kommer du i gang

Genbrugslaboratoriet er etableret med støtte fra Aarhus Kommune, så det er et gratis tilbud. Der kan dog forekomme betaling for visse materialetyper. For at få adgang til værkstedet skal du tilmelde dig forløbet på følgende link: Tilmelding

Vi kan kun være 10 brugere ad gangen, så hvis du vil være sikker på, at der på dagen er plads til dig, skal du booke din værkstedstid. Når du har tilmeldt dig Genbrugslaboratoriet modtager du et link til vores bookningskalender.

For yderligere information kontakt Kompetencehuset på telefon 86 15 96 99 eller skriv på E-mail: info@kompetencehuset.com

Anna Storck Birkholm Falshøj 

Værkstedsleder

Jeg er uddannet med en BA i Fashion Design fra TEKO og har flere års erfaring som skrædder, teaterskrædder og underviser i syning og design. Har tidligere haft en virksomhed med bæredygtigt strikdesign og driver i dag, sideløbende, et lille selvstændigt skrædderi.