Værkstedet er åbent tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00
Første gang 2. marts 2022

Vil du sy og upcycle gamle tekstiler

Genbrugslaboratoriet er et syværksted for dig, som vil lære at sy og genanvende gamle tekstiler til nye produkter. Værkstedet har også til formål at skabe et fagligt fællesskab omkring reuse og upcycling. Du kan komme som nybegynder og ekspert.

Til værkstedet er tilknyttet en erfaren syersker, som kan hjælpe og vejlede dig i din arbejdsproces.

Vi tilstræber at indsamle kasserede tekstiler fra genbrugsbutikker og lokale virksomheder, så der altid er nogle materialer at arbejde med. Har du en særlig idé du vil forfølge, må du gerne medbringe egne materialer.

I værkstedet har vi symaskiner, overlocker, sakse mm. Du kan også tage dit eget værktøj med, så du bliver fortrolig med det, du allerede har derhjemme.

Værkstedet er åbent 3 dage om ugen, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00.

Sådan kommer du i gang

Genbrugslaboratoriet er etableret med støtte fra Kulturministeriet, så det er et gratis tilbud. Der kan dog forekomme betaling for visse materialetyper. For at få adgang til værkstedet skal du tilmelde dig forløbet på følgende link: Tilmelding

Vi kan kun være 10 brugere ad gangen, så hvis du vil være sikker på, at der på dagen er plads til dig, skal du booke din værkstedstid. Det du gør du på følgende link: Kalender. (Bemærk at du kun kan booke tider, hvis du er tilmeldt Genbrugslaboratoriet)

Værkstedet åbner første gang onsdag d. 2. marts 2022, kl. 13.00.

  • Påskeferie: Uge 15

  • Sommerlukket: Uge 24-32

  • Juleferie: Uge 51-52

For yderligere information kontakt Kompetencehuset på telefon 86 15 96 99 eller skriv på E-mail: info@kompetencehuset.com