Fællesskab og faglig udvikling

Aktuelle kursustilbud

Fællesskab, personlig- og faglig udvikling

I Kompetencehuset har vi valgt fællesskabet til, fordi vi ved, at de største oplevelser er dem, vi deler og har sammen med andre. Din dagligdag i vores hus veksler mellem faglig- og personlig udvikling og tager udgangspunkt i dine tanker for fremtiden. Du arbejder selvstændigt i små og store fællesskaber.

Du kan fordybe dig I musik, IT, grafisk design, arkitektur og mode, journalistik og pædagogik.

Free Maker er en non-profit virksomhed som leverer serviceydelser til frivillige foreninger og organisationer i Østjylland. Det er for eksempel frivillige sociale- og politiske foreninger, idrætsforeninger, ungdomsklubber, børnehaver og mindre kulturinstitutioner.

Projekter fra skolens dagligdag

Unge indsamler affald

En gang hver måned tager skolens deltagere ud om samler affald ind som er smidt i naturen eller i byens friarealer. De unge besøger boligforeninger, børnehaver eller lignende institutioner. Projektet er støttet af Det Europæiske Solidaritetskorps.

Vittaminer til efteråret

Glæde og glimmer drysser ned over efterårsforløbet i Kompetencehuset. Med støtte fra Kulturministeriet har vi fået mulighed for at tilbyde skolens deltagere 5 spændende torsdage med action og udfordringer. Ligeledes er deltagerne inviteret med ind i madfællesskabet, hvor de hver fredag forbereder, anretter og spiser en middag sammen med holdkammeraterne.

Bridging Ball-Track

Hvordan får man en kugle til at trille 90 meter gennem en skole. Se videoen fra fællesdagen, hvor 80 elever bygger en kuglebane.

Frivilligt socialt arbejde

Første uge efter sommerferien blev alle KUU eleverne udfordret på deres evne til at kommunikere og formidle et budskab.

Se alle filmene på ScrapBook