Daghøjskole med plads til alle

Kompetencehuset er en af landets ældste daghøjskoler. Vi kom til verden i 1986 og har siden eksisteret som selvejende institution

Er du nysgerrig på livet?

At være daghøjskole i dag betyder, at vi skal lave levende og relevant undervisning. Vi skal tilbyde rum og oplevelser til alle, som er nysgerrige på livet og har lyst til at lære mere.

Vi ved, at livet er fuld af udfordringer, og nogle gange kan det være svært at vælge, hvilken vej man skal følge. Især hvis du er ung og skal i gang med uddannelse og karriere.

I Kompetencehuset har vi ikke svaret på alt. Men vi har stor erfaring i at vejlede, afklare og forberede unge, så de selv kan finde frem til de rigtige beslutninger.

Fællesskab og oplevelser

Daghøjskolen er også et tilvalg af fællesskab og mødet med nye mennesker, for vi tror på, at de største oplevelser er dem, vi deler og har sammen med andre.

Derfor arrangerer vi foredrag, caféer, fester, afholder aktivitetsdage og synger morgensang. Oplevelser, der krydser dit faglige spor og giver dig lidt mere af det, du troede, du ikke ville have.