IT Tech| Say-it

Med et forløb på IT Tech kan du forberede dig på ordinær uddannelse inden for kontor, netværksadministration og IT-support

På IT Tech kan du fordybe dig i computerteknologiens fagfelt, både som Pc bruger, og som den der vedligeholder teknologien, bygger computer og netværk.

Job- og uddannelsesafklaring

Ved siden af det faglige spor er der også et spor der handler om den individuelle afklaring af fremtidige job- og uddannelsesmuligheder.

Byg en computer

Du skiller og samler computeren og lærer hvordan computeren er opbygget. Du får indsigt i de enkelte hardware dele, du lærer fejlfinding og bliver i stand til at optimere computerens ydelse. Undervejs i forløbet har du muligheden for at bygge din egen monster-maskine.

Netværk-, serveradministration og IT-support

Du kan også arbejde med IT-drift og lære at opsætte og vedligeholde et PC-netværk med servere. Du arbejder med avancerede netværksteknologier, hvor du lærer at opbygge et PC-netværk med f.eks. filserver, exchange-servere og webservere. Du kan arbejde med Microsofts Server teknologier eller Open Source.

Du lærer endvidere at arbejde med firewall, virusbeskyttelse og backup. Kort og godt - alt det som IT-supporteren skal kunne levere ude i virksomheden.

Workshop

Undervejs i dit kursusforløb vil du have mulighed for at deltage i workshops med skiftende temaer i relation til kursets indhold. Det kan f.eks. være Google Apps, Google site, sociale netværk på internettet.

Kursusperiode

Et forløb har typisk en varighed på 13 - 21 uger, og du kan starte hver mandag.

Er du ledig skal du forbi Jobcenter Aarhus og få godkendt din kursusplan.

Er du mellem 18 - 30 år kan du få dit kursusforløb delvist finasieret via folkeoplysningsområdet.