Job og Uddannelse

IT Tech| Say-it

På IT-Tech har du mulighed for at fordybe dig i discipliner som programmering, netværk, hardware, spildesign, grafisk interface, TV-streaming, 3D modellering, 3D print mm.

Tilbudsnummer i FASIT:  1.315.886 

Tilrettelæggelse

Dagligdagen på IT-Tech er organiseret som en virksomhed, hvor du er "medarbejder" i den daglige produktion af IT-løsninger. Her arbejder du med individuelle eller gruppebaserede projekter. Det kan f.eks. være opbygningen af en serverløsning, installering af et trådløst netværk, support af on-line mødefaciliteteter, udvikling og design af computerspil. 

Nogle gange har vi  kunder udefra som har en opgave til os, andre gange er du problemløseren på interne opgaver i daghøjskolen. 


Personlig og faglig målsætning

Dit daghøjskoleforløb på IT-Tech giver dig en unik mulighed for at sætte dig nye livsmål eller blive mere klar på, hvilken vej du skal vælge i forhold til job, uddannelse og fremtid.

På daghøjskolen kommer der mange unge som bruger skolens trivselsmiljø til at overvinde dårlige skoleoplevelser, livskriser og psykiske udfordringer som angst, depression, adhd mm. 

Fordi du selv er nøglen til din fremtid er dit forløb individuelt tilrettelagt. Det vil sige at du sammen med din kontaktlærer laver en forløbsplan for din personlige og faglige målsætning. Din kontaktlærer hjælper dig med at holde fokus og giver dig et passende modspil i dine valg og beslutninger. Din kontaktlærer er med dig hele vejen i dit forløb i på IT-Tech.

Link til evaluering:

Link

Tværfaglige projekter

Undervejs i dit forløb vil du også få mulighed for at arbejde i tværfaglige projekter, hvor f.eks. musik, video og IT-baseret teknologi indgår i sociale og kulturelle events. Du vil her samarbejde med daghøjskolens øvrige faglinjer.

Daghøjskole og medborgerskab

Det sociale fællesskab og det tværfaglige møde mellem skolens faglinjer er højt prioriteret. Som daghøjskole arbejder vi for demokrati, sammenhængskraft og medborgerskab. Derfor bliver du inviteret ind til morgensang, fællesspisninger, kulturoplevelser, motion, foredrag, samfundsdebat, café og fredagsbar.

Brobygning til uddannelse

For mange af deltagere på IT-Tech handler det om at komme videre i ordniær uddannelse. Vi har et bredt kendskab til ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og videregående uddannelser. Vi har også et samarbejde med flere uddannelsesinstitutioner i Aarhus, hvilket giver os muligheden for at komme på uddannelsesbesøg, og herigennem hjælpe dig til vælge den uddannelse der passer dig bedst. 

Praktik, jobsøgning og virksomhedstræning

Din aftale med jobcentret indeholder ofte et krav om at du er jobsøgende eller at du skal i virksomhedspraktik. Vi hjælper dig med begge dele. Du får vejledning i at skrive ansøgninger og lave et godt CV. Vi hjælper dig også med finde relevante jobåbninger og forbereder dig på en evt. job/praktik samtale med virksomheden.

På vej i uddannelse? 

IT-Tech er uddannelsesafklarende i forhold til erhvervsuddannelserne IT-supporter, Datatekniker, Elektroniktekniker, Mediegrafiker, Webudvikler, Teknisk designer. For nogle deltagere vil det også være relevant at bruge IT-Tech som et forforløb til Datamatikeruddannelsen eller Grafisk Kommunikation i Kolding.

Kursusperiode

Et forløb har typisk en varighed på 13 - 21 uger, og du kan starte hver mandag.

Din mødetid er mandag-tirsdag og torsdag-fredag fra kl. 09.00 - 14.00. Onsdag er undervisningsfri.

Er du ledig skal du forbi Jobcenter Aarhus og få godkendt din kursusplan. 
Tilbudsnummer i FASIT:  1.315.886